Nieuws

Chocolaterie Albèrt is constant bezig met het innoveren van de productiefaciliteiten, de toegepaste technieken en de chocoladespecialiteiten. Dit betekent dat wij dagelijks aan het speuren zijn naar nieuwe technologieën, ingrediënten en nieuwe recepturen waar wij ons nog meer mee kunnen onderscheiden. Dit houdt in dat wij dagelijks een grote hoeveelheid informatie ontvangen waarvan de belangrijkste feiten in een nieuwsbrief of via een nieuwsbericht of een blog met u worden gedeeld. Heeft u, net als de vakmensen van Chocolaterie Albèrt, een liefde en passie voor chocolade? Blijf onze nieuwsberichten en blogs op deze website volgen!

Chocolaterie Albert


Herfst/winter bonbons

Deze bonbons zijn met rood en wit gespoten.
De 1e vulling zit een ganache van duindoornbes, in de 2e vulling zit appel spijs (lees verder....)


Taart!

Taart met decoratie (lees blog....)


Herfst!

De herfst of het najaar is een van de vier seizoenen. (lees blog....)